Menu

elektro agregati

agregati

SIGURAN IZVOR je slogan na kojem Dos elektro gradi svoju poslovnu filozofiju a to govori o posvećenosti rezervnim izvorima napajanjima agregatima i UPS sistemima. Naša firma Vam može ponuditi isporuku, montažu, puštanje u pogon obuku operatera servis u garantnom i vangarantnom roku za sve agregate. Tehnički tim pored standardne agregatske automatike nudi Vam ugradnju i posebne automatike sa komponentama za zaštitu uređaja i velikom rasponom odabira režima rada . 
Kao OEM partner (Original Equipment Manufacturer) u mogućnosti smo ispuniti sve specifične zahtjeve kupaca obezbjeđujući pri tome orginalne komponente brendiranih proizvođača.U proizvodnom programu su jedinice snage od 1-3000 kVA proizvođača: SDMO čiji smo zastupnici za BiH , Green Power renomiranog proizvođača iz Italije. Raspolažemo sa lagerom rezervnih dijelova u Banja Luci, tako da sve zadatke obavljamo brzo i stručno. Pošto smo svjesni Vaše potrebe za sigurnim rezervnim napajanjem, naši tehničari iz tima za intervencije Vam stoje na raspolaganju 24 sata.
Za projektante smo pripremili instalacioni disk sa programom koji vam omogućava da odredite koji vam je agregat neophodan u zavisnosti od snage potrošača u konkretnom objektu. Navedeni instalacioni disk dostavljamo na upit.

Pročitajte još

Pametne instalacije

Pametne instalacije

Elektro instalacije su zadnjih godina doživjele ...

Opširnije
ups sistemi

ups sistemi

UPS sistemi (Uninterupted Power Supply) su naša ...

Opširnije
KOMPENZACIJA REAKTIVNE ENERGIJE

KOMPENZACIJA REAKTIVNE…

ELEKTROPRIVREDA naplaćuje većim potrošačima i ...

Opširnije

Login or Sign In