Banjaluka: +387 51 305 302

 

Tim koji pobjeđuje

- Zbog čega smo bolji od drugih -

Potrebe kupaca i korisnika su uvijek na prvom mjestu

Vizija - biti siguran izvor alternativnih sistema električne energije, elektro-instalacija i opreme inžinjeringa u oblasti elektrotehnike.
Misija - kao siguran izvor isporučiti maksimalnu vrijednost za naše kupce. Osnažiti svoj tim, jer je on najveća imovina. Obezbijediti stalan rast preduzeća.
Cilj - u dinamičnom i svjetu koji se stalno mijenja DOS ELEKTRO se odlučio za snažan prodor na globalno tržište sa profesonalnom tehnologijom, inovativnim duhom i velikim iskustvom u prizvodnji razvodnih ormara . DOS ELEKTRO očekuje saradnju sa što više partnera kako domaćih tako i stranih kako bi donijeli više energije i svjetla u vaš dom i poslovni prostor.

 

Licence i sertifikati

- Naš temelj preduzeća -

Poslovna strategija okrunjena je dobijanjem certifikata ISO 9001:2008

Temelj poslovne filozofije firme DOS ELEKTRO su razvoj našeg preduzeća i dobrobit za lokalnu i širu zajednicu, uz dugoročnu poslovnu strategiju, koja podrazumijeva stalna investiranja očuvanje životne sredine, poboljšanje kvaliteta
tuvproizvoda i usluga, te edukacija zaposlenih i konstantno izlaženje u susret kupcima i njihovim zahtjevima. Na sve izazove modernog poslovanja odgovorili smo podizanjem kvaliteta u svim
segmentima poslovanja a naša poslovna strategija okrunjena je dobijanjem certifikata ISO 9001:2008 .

 

Banjaluka:

 78000 Banja Luka

 Pilanska bb

 +38751305302

 +38751340870

 +38751340871

 info@doselektro.com

Ko smo mi?

logo DOS svijetli

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izvođenju svih instalacija u građevinarstvu i stručnom sastavu tima, naša kompanija može odgovoriti na sve visoko zahtjevne potrebe tržišta. 

KOHMO - SDMO

Logo KOHLER SDMO couleur MALI