Banjaluka: +387 51 305 302

proizvodnja ormara

Proizvodnja ormara

- Dugogodišnje iskustvo -

DOS ELEKTRO posjeduje dugogodišnje iskustvo u projektovanju, šemiranju i montaži kvalitetnih razvodnih ormara. U ponudi priključnih ormara i opreme nudimo Vam projektovanje koji odgovaraju svim Vašim potrebama. Visok kvalitet opreme i komponenti koje ugrađujemo u ormare osiguravaju pouzdanost i dugotrajnost naših proizvoda. Komponente su od renomiranih svjetskih proizvođača kao što su General Electric, CHINT, Hager , ETI...

Od cjelokupnog asortimana RO izdvajamo slijedeće razvodne ormare:

• MSS (Motor control cabinet),
• Elektro razvodni ormari,
• Distributivne razvodne ormare,
• Tipski razvodni ormari,
• Mjerni razvodni ormari,
• Tipski testirani razvodni ormari (prema EN 60439-1),
• Slobodnostojeći razvodni ormari,
• Razvodni ormari za elektromotorne pogone,
• NN blokovi,
• Automatske preklopke agregat-mreža.

KOMPENZACIONI ORMARI

UŠTEDA ELEKTRIČNE ENERGIJE, KOMPENZACIJA JALOVE SNAGE

ELEKTROPRIVREDA naplaćuje većim potrošačima i reaktivnu električnu energiju. Kao što znamo, induktivni potrošači (jednofazni i trofazni asihroni motori, transformatori, prigušnice, fluo rasvjeta…) u toku rada, iz mreže povlače pored aktivne snage koja se pretvara u koristan rad (obrtanje osovine motora, svjetlost), i reaktivnu snagu koja se koristi za stvaranje magnetnog polja. Za razliku od aktivne energije koja se trajno “troši” u potrošaču, reaktivna energija “osciluje” između izvora i potrošača.
Prisustvo reaktivne energije u sistemu ima negativne posljedice (smanjuje prenosu moć vodova, životni vijek izolacije i pouzdanost rada uređaja).
Iz ovih razloga elektrodistributivna preduzeća kod nas naplaćuju potrošnju reaktivne energije koju potrošači uzimaju iz mreže. Mjesečni trošak za reaktivnu energiju može biti znatan u zavisnosti od broja i veličine potrošača reaktivne energije u pogonu, odnosno od broja i snaga asihronih motora u pogonu, jer su to najčešći potrošači u pogonu. U svrhu smanjenja Vaših neželjenih mjesečnih troškova za utrošenu reaktivnu energiju, u našoj ponudi se nalazi kompletna usluga izrade i ugradnje kompenzacionih ormara.

ISO STANDARDIZACIJA

U skladu sa politikom kvaliteta i sprovedenim procedurama resertifikacije ISO 9001:2008 standarda, a sa željom da unaprijedimo odnos sa našim klijentima, tokom poslednjih godinu dana smo značajno unaprijedili našu proizvodnju razvodnih ormara, te uveli inovacije u komunikaciji sa našim cijenjenim kupcima.

Ovdje možete pogledati primjer naše komercijalne ponude za razvodne ormare.
Uvaženi partneri, cijeneći vaše mišljenje, a u želji za stalnim poboljšanjima, zamoljavamo vas da nam dostavite sve vaše primjedbe i sugestije preko naše kontakt forme ili direktno kontakt osobama iz naše firme.

Banjaluka:

 78000 Banja Luka

 Pilanska bb

 +38751305302

 +38751340870

 +38751340871

 info@doselektro.com

Ko smo mi?

logo DOS svijetli

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izvođenju svih instalacija u građevinarstvu i stručnom sastavu tima, naša kompanija može odgovoriti na sve visoko zahtjevne potrebe tržišta. 

KOHMO - SDMO

Logo KOHLER SDMO couleur MALI