Banjaluka: +387 51 305 302

profil

Profil preduzeća

- Konkurenti samo liče na nas! -

Najviši prioritet firme tokom čitavog njenog postojanja je zadovoljan kupac odnosno korisnik naših usluga.

Firma je osnovana 1993. kao “Elektrometal Knin”, a od 1998. posluje pod nazivom “DOS elektro” sa sjedištem u Banja Luci. Najviši prioritet firme tokom čitavog njenog postojanja je zadovoljan kupac odnosno korisnik naših usluga. Poslovna strategija zasnovana je na visokom kvalitetu proizvoda, pruženih usluga, dostupnosti, širokom asortimanu proizvoda na lageru koji se svakim danom prilagođava i proširuje u skladu sa potrebama kupaca. Kupci su prepoznali posvećenost njihovim potrebama i zahvaljujući tome opstali smo čak i vremenima izazova a time i učvrstili svoju poziciju na tržištu. Uzajamno povjerenje i svakodnevna komunikacija omogućili su da naši kupci postanu naši dugogodišnji partneri sa kojima zajedno gradimo mjesto na tržištu.

Zadovoljiti potrebe kupaca i korisnika naših usluga su naš cilja to znači ponuditi takva tehnička rješenja koja nude najoptimalniji odnos cijene i kvaliteta u oblasti elektrotehnike. Od samog početka svog poslovanja u DOS elektro nastojimo da poslujemo po svjetskim normama uz korektne partnerske odnose i sa dobavljačima i sa svojim kupcima odnosno korisnicima usluga. Mi želimo više zajedno, zato smo tu otvoreni za nove prijedloge, projekte i sugestije.

Tim koji pobjeđuje

- Zbog čega smo bolji od drugih -

Potrebe kupaca i korisnika su uvijek na prvom mjestu

Vizija - biti siguran izvor alternativnih sistema električne energije, elektro-instalacija i opreme inžinjeringa u oblasti elektrotehnike.
Misija - kao siguran izvor isporučiti maksimalnu vrijednost za naše kupce. Osnažiti svoj tim, jer je on najveća imovina. Obezbijediti stalan rast preduzeća.
Cilj - u dinamičnom i svjetu koji se stalno mijenja DOS ELEKTRO se odlučio za snažan prodor na globalno tržište sa profesonalnom tehnologijom, inovativnim duhom i velikim iskustvom u prizvodnji razvodnih ormara . DOS ELEKTRO očekuje saradnju sa što više partnera kako domaćih tako i stranih kako bi donijeli više energije i svjetla u vaš dom i poslovni prostor.

 

Licence i sertifikati

- Naš temelj preduzeća -

Poslovna strategija okrunjena je dobijanjem certifikata ISO 9001:2008

Temelj poslovne filozofije firme DOS ELEKTRO su razvoj našeg preduzeća i dobrobit za lokalnu i širu zajednicu, uz dugoročnu poslovnu strategiju, koja podrazumijeva stalna investiranja očuvanje životne sredine, poboljšanje kvaliteta
tuvproizvoda i usluga, te edukacija zaposlenih i konstantno izlaženje u susret kupcima i njihovim zahtjevima. Na sve izazove modernog poslovanja odgovorili smo podizanjem kvaliteta u svim
segmentima poslovanja a naša poslovna strategija okrunjena je dobijanjem certifikata ISO 9001:2008 .

 

Banjaluka:

 78000 Banja Luka

 Pilanska bb

 +38751305302

 +38751340870

 +38751340871

 info@doselektro.com

Ko smo mi?

logo DOS svijetli

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izvođenju svih instalacija u građevinarstvu i stručnom sastavu tima, naša kompanija može odgovoriti na sve visoko zahtjevne potrebe tržišta. 

KOHMO - SDMO

Logo KOHLER SDMO couleur MALI