Banjaluka: +387 51 305 302

Elektro agregati

- Siguran izvor -

SIGURAN IZVOR je slogan na kojem DOS ELEKTRO gradi svoju poslovnu filozofiju a to govori o posvećenosti rezervnim izvorima napajanjima agregatima i UPS sistemima. Naša firma Vam može ponuditi isporuku, montažu, puštanje u pogon obuku operatera servis u garantnom i vangarantnom roku za sve agregate. Tehnički tim pored standardne agregatske automatike nudi Vam ugradnju i posebne automatike sa komponentama za zaštitu uređaja i velikom rasponom odabira režima rada .

OEM partner Original Equipment Manufacturer

Original Equipment Manufacturer

Kao OEM partner (Original Equipment Manufacturer) u mogućnosti smo ispuniti sve specifične zahtjeve kupaca obezbjeđujući pri tome orginalne komponente brendiranih proizvođača.U proizvodnom programu su jedinice snage od 1-3000 kVA proizvođača: SDMO čiji smo zastupnici za BiH, Green Power renomiranog proizvođača iz Italije.
Raspolažemo sa lagerom rezervnih dijelova u Banja Luci, tako da sve zadatke obavljamo brzo i stručno. Pošto smo svjesni Vaše potrebe za sigurnim rezervnim napajanjem, naši tehničari iz tima za intervencije Vam stoje na raspolaganju 24 sata.

Banjaluka:

 78000 Banja Luka

 Pilanska bb

 +38751305302

 +38751340870

 +38751340871

 info@doselektro.com

Ko smo mi?

logo DOS svijetli

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izvođenju svih instalacija u građevinarstvu i stručnom sastavu tima, naša kompanija može odgovoriti na sve visoko zahtjevne potrebe tržišta. 

KOHMO - SDMO

Logo KOHLER SDMO couleur MALI